Dorohoi News Logo

[FOTO] Organizatia Municipala a PSD Botosani alaturi de copii

Actiune PSD Botosani

In sirul de actiuni caritabile desfasurate de Organizatia Municipala a PSD Botosani cu ocazia sarbatorilor de iarna se numara si o vizita la Centrul Maternal Micul Print situat pe str. Dobrogeanu Gherea din Botosani.
   Mai sunt doar cateva zile pana la Sarbatoarea Nasterii Domnului, iar copiii asteapta cu nerabdare sosirea lui Mos Craciun care va veni incarcat de cadouri.
   Din pacate, exista multi copii in orasul Botosani carora soarta le-a fost potrivnica.
   Este vorba si despre cei internati in Centrul de Primire a Copilului in Regim de
 Urgenta , unitate aflata sub conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului , copii care nu au parte de dragostea parinteasca si nu au ocazia de a-si petrece sarbatorile alaturi de familie.
   Pentru acestia astazi va fi prilej de bucurie , deoarece o echipa condusa de deputatul  Costica Macaleti- Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Botosani va imparti micutilor dar si mamicilor aflate in dificultate pachete constand in haine, jucarii, dulciuri si fructe.
   Dorim sa fim alaturi de aceste persoane, sa le aratam ca nu suntem indiferenti fata de problemele lor, sa le oferim acestor copii o raza de lumina si un zambet in prag de sarbatori. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web